Hippi Giyim

 
Yaka Detaylı Bohem Kadın Yelek Haki
40%
 
Yaka Detaylı Bohem Kadın Yelek Siyah
40%
 
Dantel Detaylı Kısa Salaş Bohem Elbise Sarı
50%
 
Yaka Detaylı Bohem Kadın Yelek Bordo
25%
 
Etnik Desenli Kısa Süveter Yelek Haki
33%
 
Yaka Detaylı Bohem Kadın Yelek Taba
40%
 
Klasik Yaka Kısa Salaş Kadın Gömlek Sarı
14%
 
Dantel Detaylı Kısa Salaş Bohem Elbise Mavi
Tükendi
 
Pamuklu Düğme Detaylı Mini Etek Bordo
15%
 
Pamuklu Düğme Detaylı Mini Etek Siyah
15%
 
Pamuklu Düğme Detaylı Mini Etek Kahverengi
15%
 
Etnik Desenli Kısa Süveter Yelek Siyah
33%
 
Dantel Detaylı Kısa Salaş Bohem Elbise Kırmızı
25%
 
Dantel Detaylı Kısa Salaş Bohem Elbise Yeşil
Tükendi
 
Yırtmaç Detaylı Bohem Bol Paça Pantolon Siyah
 
Bohem Düğme Detaylı Otantik Şalvar Pantolon Mor
 
Fırfır Detaylı Belden Bağcıklı Bohem Kadın Bluz Turkuaz
 
Yandan Bağcıklı Kolsuz Bohem Bluz Siyah
Tükendi
 
Desenli Sırt Detaylı Bağlamalı Bohem Crop Bluz Mor
 
Desenli Yaka Detaylı Bohem Bluz Haki
 
Geniş Paça Bohem Kadın Pantolon Sarı
 
Kısa Kollu Kruvaze Bohem Elbise Turuncu
 
Pamuklu Düğme Detaylı Mini Etek Multi
15%
 
Etnik Desenli Kısa Süveter Yelek Mor
33%
 
Salaş Mini Şort Siyah Siyah - Kırmızı
 
Yırtmaç Detaylı Bohem Bol Paça Pantolon Mor
 
Bohem Beli Lastikli Şalvar Pantolon Siyah
 
Bohem Düğme Detaylı Otantik Etek Turkuaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 6

Hippi Giyim

Hippi Giyim

Eğer senin tarzın hippi giyim ise en doğru adresi keşfettin demektir. Çünkü tarzına en uygun olan parçaları bu adreste bulabilirsin. Tamamı şık ve bir o kadar da etkileyici bir görünüme sahip olan modeller tarzına yenilik kazandırman için harika bir seçim olabilir. Modelleri tek tek gözden geçir ve sana en çok yakışacak parçaları seçerek tek tıkla sepetine ekle! Benzersiz bir alışveriş deneyimi eşliğinde gardırobuna bu özel parçaları kazandır!

Elbette hippi giyim stiline uygun olan modelleri geniş bir renk skalası eşliğinde sunuyoruz. Bu sayede tarzına uygun modeller arasından seçim yaparken favori renklerinden de ödün vermek durumunda kalmayacaksın. Pastel renk tonlarının ağırlıkta olduğu tasarımlarla birlikte canlı renklerin kullanıldığı modelleri de seçeneklerin arasına ekledik. Yapman gereken sadece modellere göz atarak seçtiğin tasarımlar için siparişinizi oluşturman olacak!

Hippi Ruhunu Yansıtan En Özel Kıyafetler Clandestino.shop'da!

Karar vermeden önce mutlaka göz atman gereken modeller arasında hippi elbise tasarımları da yer alıyor. Konforlu, kaliteli ve bir o kadar da dayanıklı olan bu elbiseler % 100 doğal kumaşlardan hazırlanıyor. Çiçek desenleriyle göz alıcı bir şıklık sergileyen modelleri gönlünce inceleyebilirsin. Renk seçeneklerinin yanı sıra beden seçenekleri de bir hayli geniş. Kendine uygun hippi kıyafet çeşitlerini bulman hem kolay hem de keyifli olacak.

Elbette kadın ve erkekler için özel olarak dizayn edilen hippi pantolon modellerini de alternatifler arasına eklemeyi unutmadık. Konforu üst düzeyde yaşamayı sağlayacak olan pantolonlar arasında yırtmak detaylı olanlar da var. Beli lastikli, tropik desenli, dökümlü, geniş paça modeller incelemen için seni bekliyor. Günlük hayatta kullanıma uygun olan bu tasarımları sakın kaçırma!

Sweatshirt, ceket, yelek ve bluz modelleri ile zahmetsiz kombin yapmanın keyfini sen de yaşayabilirsin. Bu tasarımların tamamı hippi giyim tarzı ile bütünleşiyor ve ortaya güçlü bir stil çıkıyor. Aynı zamanda modeller yılın modasına ve trendlerine uygun olarak hazırlandığından demode görünümden uzak bir duruş sergilemene de yardımcı oluyor.

Otantik Stile Uygun Şalvar Modellerini Uzaklarda Arama!

En güzel ve en rahat hippi şalvar modelleri de bu özel koleksiyonlarımız içerisinde mevcut. Tarzınla görenleri kendine hayran bırakmak istiyorsanız tasarımları dikkatlice inceleyerek kendine uygun olanları seçmen yeterli olacak. Bağcıklı ya da floral desenli şalvar modelleri de pantolon modellerinin en güçlü rakibidir. Bu tasarımlardan da sepetine eklemeyi ve en şık kombinlere imza atmayı sakın unutma!

Bundan böyle kadın ve erkek için hazırlanan hippi tarzı kıyafetler görmek istediğinde sitemize tıkla! Gömlek ve tişört modelleri gibi daha farklı tasarım seçenekleri de senin için hazırladığımız bu koleksiyonlarda mevcut. En kaliteli kumaşlar kullanıldığı için seçtiğiniz parçaları çok uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. Deforme olmadan, renkleri solmadan giyebileceğin en özel parçaları minimum fiyatlarla satın alma fırsatı kaçmaz!

Yılın çeşitli dönemlerinde uyguladığımız indirim fırsatlarından da faydalanabilirsin. Kredi kartına taksit imkanı, kapıda ödeme seçeneği, hızlı ve ücretsiz kargo avantajı gibi çok sayıda ayrıcalık seni bekliyor. Kazançlı ve bir o kadar da keyifli bir hippi giyim kadın tasarımları alışverişine imza atabilirsin. Seçtiğiniz ürünleri kısa zamanda adresine ulaştırıyoruz!