Günlük Elbise

 
Mini Pamuklu Jile Elbise PC 2
30%
 
Mini Kruvaze Bohem Elbise Mavi
25%
 
Etek Önü Detaylı Mini Boy Bohem Elbise Siyah
50%
 
Mini Kruvaze Bohem Elbise Mor
25%
 
Boydan Düğmeli Midi Boy Pensli Bohem Elbise Yeşil
35%
 
Mini Pamuklu Jile Elbise Siyah
30%
 
Mini Pamuklu Jile Elbise PC 1
30%
 
Dantel Detaylı Kısa Salaş Bohem Elbise Sarı
50%
 
Bohem Boydan Düğmeli Kısa Elbise Yeşil
Tükendi
 
Mini Kruvaze Bohem Elbise Kırmızı
25%
 
Bohem Boydan Düğmeli Kısa Elbise Sarı
30%
 
Otantik Bohem Günlük Elbise Yeşil
 
Bohem Boydan Düğmeli Kısa Elbise Turuncu
30%
 
Boydan Düğmeli Midi Boy Pensli Bohem Elbise Siyah
35%
 
Kolsuz Desenli Mini Bohem Elbise Siyah
 
Pamuklu Önden Düğmeli Jile Bohem Elbise Mor
19%
 
Mini Pamuklu Jile Elbise Mor
30%
 
Otantik Bohem Günlük Elbise Mor
 
Boydan Düğmeli Midi Boy Pensli Bohem Elbise Kırmızı
35%
 
Mini Kruvaze Bohem Elbise Yeşil
Tükendi
 
Kolsuz Desenli Mini Bohem Elbise Bej
 
Etek Önü Detaylı Mini Boy Bohem Elbise Kahverengi
50%
 
Etek Önü Detaylı Mini Boy Bohem Elbise Kırmızı
50%
 
Mini Pamuklu Jile Elbise Haki
30%
 
Dantel Detaylı Kısa Salaş Bohem Elbise Mavi
Tükendi
 
Otantik Bohem Günlük Elbise Kırmızı
 
Desenli Yırtmaçlı Kloş Günlük Bohem Elbise Bordo
 
Dantel Detaylı Kısa Salaş Bohem Elbise Kırmızı
25%
 
Dantel Detaylı Kısa Salaş Bohem Elbise Yeşil
Tükendi
 
Otantik Bohem Günlük Elbise Siyah
 
Kolsuz Desenli Mini Bohem Elbise Sarı
  • 1
  • 2
  • 3

Günlük Elbise

Zevkinize ve Tarzınıza Hitap Eden Günlük Elbise Modelleri

Günlük hayatınızda şıklığını daha fazla ön plana çıkarmak için günlük elbise modellerinden yardım alabilirsin. En kaliteli kumaşlar kullanılarak hazırlanan ve tamamı rahat kalıplar kullanılarak tasarlanan bu elbiseler senin için de doğru tercih olabilir. Yılın tüm mevsimlerinde rahatlıkla kullanabileceğin günlük elbise modellerini hemen mercek altına almaya başla! Bu kaliteyi bu denli uygun fiyatlarla satın alma fırsatı asla kaçmaz! Koleksiyonumuz içerisinde aradığınız her modelde günlük elbise modelleri mevcut. Balon kollu olarak tasarlanan elbiseleri alternatif olarak ip askılı ya da kolsuz olarak tasarlanan modelleri tercih edebilirsin. Bu koleksiyonumuz içerisinde oldukça geniş bir beden seçeneği yelpazesi de sunuyoruz. Böylelikle vücuduna uygun olan tasarımları kolaylıkla temin edebilir ve büyük bir keyifle kullanabilirsin. Kemerli olarak tasarlanan uzun günlük elbise modelleri zarafetini ön plana çıkarmak isteyenler için harika bir tercih olabilir. Bununla birlikte mini etek boyuna sahip olan tasarım seçenekleri de incelemen için seni bekliyor. Aradığın kısa günlük elbise modellerini burada bulabilirsin. Sadece günlük hayatta değil iş hayatında kullanıma uygun olan ya da sosyal yaşamında kullanabileceğin tasarımları da seçenekler arasına ekledik.

Günlük Hayatta Konfordan Ödün Vermeyen Elbiseler!

Pamuklu kumaşlardan hazırlandığı için ekstra terlemeye sebebiyet vermeyen yazlık günlük elbise modelleri en çok tercih edilen tasarımların başında geliyor. Defalarca yıkansa dahi rengini ve formunu çok uzun süre koruyabilen bu elbiseler yaz boyunca favori kıyafetin olabilir. Üstelik tüm tasarımlar her türlü aksesuar modeli ile bir arada kullanıma uygun! Tarzını ön plana çıkarmak için modelleri gözden geçirmeye başla! En güzel kadın günlük elbise modellerini seçerek sepetine at ve hemen siparişini ilet! Sadece tek bir rengin kullanıldığı ve sade bir görünüm sergileyen bayan günlük elbise modellerine alternatif olarak enerjik bir duruşa sahip olan tasarımları da tercih edebilirsin. Birkaç farklı rengin bir arada kullanıldığı modeller daha dinamik bir imaj sergilemek isteyen kadınların imdadına yetişiyor. Çeşitli desenlerle daha hareketli bir duruş kazanan bu elbiseleri de koleksiyonumuz içerisinde bulabilirsin. Maksi etek boyuna sahip olan günlük uzun elbise modelleri son derece rahat olması ile beğeni topluyor. Boydan düğmeli olarak tasarlanan uzun elbiseler arasında v yaka kesimine sahip olan modeller de mevcut. Bununla birlikte yuvarlak yaka ya da gömlek yaka elbiseleri de tercih edebilirsin. İp askılı ve kolsuz tasarımlar özellikle sıcak yaz mevsiminde kullanım için en doğru tercih olabiliyor.

Otantik Günlük Elbise Modelleri Tükenmeden Seçimini Yap!

Çiçek desenleri ile sevimli bir görünüm kazanan günlük boydan elbise modelleri en çok tercih edilen tasarımların başında geliyor. Havuz yaka elbiseler ise kolye ya da küpe gibi aksesuarlar kullananların ortak tercihi olabiliyor. Midi etek boyuna sahip olan modellerle birlikte fırfırlı olarak tasarlanan tasarımları da tercih edebilirsin. Etnik giyim stilini ön plana çıkaran elbiseler kısa sürede teslim ediliyor. Floral desenlerin çarpıcı bir görünüm kazandırdığı çiçekli günlük elbise modelleri mutlaka incelenmesi gereken tasarımlardan biri oluyor. Bu özel elbiselerle zahmetsiz bir kombin hazırlamak istersen sitemizde yer alan diğer giyim koleksiyonlarını da gözden geçirebilirsin. Bu tasarımlar yılın her mevsiminde büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Tükenmeden satın almak için sipariş vermen yeterli olacak! Özellikle askılı günlük elbise modelleri çok kısa bir süre içerisinde en sevdiğin kıyafet haline gelebilir. Kaliteli kumaşlardan hazırlanan ve zarif görünümü ile her yaş grubuna hitap edebilen elbise modelleri için en uygun fiyat fırsatından faydalanmalısın. Geç kalmadan sepetini doldurmaya başla!