Gece Elbisesi

 
Etek Önü Detaylı Mini Boy Bohem Elbise Siyah
50%
 
Kolsuz Desenli Mini Bohem Elbise Siyah
 
Derin Yırtmaçlı Bohem Maxi Elbise Turuncu
 
Kolsuz Desenli Mini Bohem Elbise Bej
 
Etek Önü Detaylı Mini Boy Bohem Elbise Kahverengi
50%
 
Etek Önü Detaylı Mini Boy Bohem Elbise Kırmızı
50%
 
Desenli Yırtmaçlı Kloş Günlük Bohem Elbise Bordo
 
V Yaka Asimetrik Kesim Bohem Elbise Siyah
 
Kalın Askılı Kalp Yaka Midi Bohem Elbise Kırmızı
 
Kolsuz Desenli Mini Bohem Elbise Sarı
 
Derin Yırtmaçlı Bohem Maxi Elbise Siyah
 
V Yaka Askılı Yazlık Bohem Elbise Siyah
 
Kolsuz Desenli Mini Bohem Elbise Haki
 
Kolsuz Desenli Mini Bohem Elbise Gri
 
Derin Yırtmaçlı Bohem Maxi Elbise Lacivert
 
Sırt Dekolteli Otantik Uzun Şık Bohem Elbise Haki
 
Sırt Dekolteli Otantik Uzun Şık Bohem Elbise Mor
 
Sırt Dekolteli Otantik Uzun Şık Bohem Elbise Siyah
 
V Yaka Asimetrik Kesim Bohem Elbise Hardal
 
V Yaka Asimetrik Kesim Bohem Elbise Bej
 
Sırt Detaylı Düz Renk Şık Bohem Elbise Siyah
 
Sırt Detaylı Düz Renk Şık Bohem Elbise Kırmızı
 
Kalın Askılı Kalp Yaka Midi Bohem Elbise Lacivert
Tükendi
 
Kalın Askılı Kalp Yaka Midi Bohem Elbise Siyah
Tükendi
 
Kalın Askılı Kalp Yaka Midi Bohem Elbise Yeşil
 
V Yaka Askılı Yazlık Bohem Elbise Hardal
 
V Yaka Askılı Yazlık Bohem Elbise Bej
 
Sırt Detaylı Düz Renk Şık Bohem Elbise Sarı
 
Sırt Detaylı Düz Renk Şık Bohem Elbise Mor
 
Kolsuz Desenli Mini Bohem Elbise Yeşil
Tükendi
 
Sırt Dekolteli Otantik Kısa Bohem Elbise Haki
 
Sırt Dekolteli Otantik Kısa Bohem Elbise Lacivert
 
Sırt Dekolteli Otantik Kısa Bohem Elbise Siyah
 
Sırt Dekolteli Otantik Kısa Bohem Elbise Kırmızı
 
Sırt Dekolteli Otantik Kısa Bohem Elbise Beyaz
 
Sırt Dekolteli Pamuklu Bohem Elbise Bej
  • 1
  • 2

Gece Elbisesi

Şık Tasarımlarla Gece Elbisesi Modelleri Clandestino’da!

Şık davetlerde, düğün, nişan ve kokteyllerde kullanıma uygun olan gece elbisesi arıyorsan tebrikler! Clandestino ile tarzından ödün vermeden şıklığı kolaylıkla yakalamanı sağlayacak olan çok sayıda farklı elbise modeli bulunuyor. Bu tasarımlar arasında kendine uygun onlarca farklı model bulabilir ve keyifle seçim yapabilirsin. En kaliteli kumaşlardan hazırlanan gece elbisesi modellerine şimdi göz atmaya başla!

Elbette otantik gece elbisesi modelleri koleksiyonumuz içerisinde mevcut. Tamamen senin stiline uygun kumaşlar ve kesimler kullanılarak hazırlanan bu tasarımları büyük bir keyifle kullanabilirsin. Parlak kumaşlardan tasarlanan parçalar da seçeneklerin arasında yer alıyor. Dilersen tercihini mat kumaşlardan tasarlanan elbise modellerinden yana da yapabilirsin.

Bohem Stile Uygun Gece Elbiseleri Burada!

Bohem tarza uygun görünümü ile ön plana çıkan ve aynı zamanda zarafetini de daha fazla vurgulayacak olan salaş gece elbisesi modellerine göz atmak için sakın geç kalma! Bu koleksiyon içerisinde yer alan tasarımlardan her biri oldukça geniş bir beden seçeneği yelpazesi de sunuyor. Dolayısıyla kendi bedenine uygun bir modeli bulmak için uzun uğralar vermen gerekmiyor.

Sırt dekolteli olarak hazırlanan bohem gece elbisesi modelleri ise büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Bu tasarımlar, yılın modasına ve trendlerine uygun olarak hazırlandı. Demode bir görünümden uzak ancak tarzını da bir o kadar net yansıtan parçaları kolaylıkla bulabilirsin. Sana kalan sadece elbiseleri şık aksesuarlar ile taçlandırmak olacak.

En güzel be en şık gece elbiseleri arasında her rengi görmek mümkün! Geniş bir renk skalası eşliğinde beğeniye sunulan bu parçalar favori renklerinden ödün vermeden tercih yapmanı sağlıyor. Modelleri daha yakından incelemek için üzerine tıklaman yeterli oluyor. Böylelikle elbisenin daha farklı görsellerini de inceleme şansın olacak.

Mini Gece Elbisesi Modellerinde Geniş Renk Seçeneği Yelpazesi!

Gece elbiselerinde model kadar rengin de önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Çarpıcı bir görünüm sergilemek için tercih edebileceğin en güzel gece mini elbiseleri arasında mor, siyah, beyaz ya da kırmızı gibi sıklıkla tercih edilen renkleri de görebilirsin. Asimetrik bir kesime sahip olan modeller ile birlikte ip askılı modeller de burada!

Eğer sen de şık gece elbiseleri kısa olmalı diyorsan en özel model seçeneklerini bu koleksiyon içerisinde bulacağından emin olabilirsin. Otantik stil ile bütünleşen tasarımlar arasında standart bedende tasarlanan parçalar da mevcut. Kayık yaka yahut kare yaka modeller de ilgi görmeye devam ediyor.

Kruvaze yaka kesiminden vazgeçmeyenler için hazırlanan elbiseler de en az askılı gece elbisesi modelleri kadar beğeni toplamayı başarıyor. Gönül rahatlığı ile kendine yakışacağını düşündüğün tasarım için sipariş verebilirsin. Bu sayede seçtiğin elbise modelini kısa zaman içerisinde belirttiğin adrese ulaştırabiliriz.

Bundan böyle etnik tarza uygun gece elbisesi modelleri ya da bohem stili yansıtan elbise tasarımları aradığında hemen sitemize uğraman yeterli olacak. İndirimler, ücretsiz kargo fırsatları, düşük fiyat avantajı ve yüz güldüren ödeme seçenekleri eşliğinde son derece keyifli bir alışveriş yapabilirsin. Kaliteli kumaşlardan hazırlanan bu elbiseleri çok uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. Şimdi seni bu eşsiz koleksiyon ile baş başa bırakıyoruz. Modelleri hemen incele!