Kışlık Otantik Giyim Önerileri

Kışlık Otantik Giyim Önerileri

Kış mevsiminde de şıklığı elden bırakmak istemeyenler için harika önerilerimiz var. Bu kış girdiğin her ortamda şıklığın ile tüm dikkatleri üzerinde toplayabilirsin. Yapman gereken sadece modaya, trendlere ve stiline uygun parçaları seçerek harika kombinler yapmak olacak. Bu noktada kışlık otantik giyim önerilerine de ihtiyacın olabilir. İşte bazı öneriler!

 

Yüksek Bel Pamuklu Erkek Pantolon Kombinleri

Elbette kumaş pantolonlar otantik kışlık kıyafetler arasında en çok tercih edilenler oluyor. Bohem stili yansıtmak isteyen erkekler de pamuklu ve yüksek bel pantolonları kullanarak muazzam kombinler yapabilir. Özellikle desenli gömlekler ile düz renk kumaş pantolonlar, bu tarzın en net göstergelerinden biri ve iş hayatında da güvenle tercih edilebilecek bir kombindir. Mevsime uygun olarak hırka modelleri ya da salaş stilde ceket çeşitleri ile de kumaş pantolonları buluşturma şansına sahipsin. Sonuç olarak gardırobunda bu parça mutlaka olmalı!

Bohem Tarz Yüksek Bel Pamuklu Erkek Pantolon - Turkuaz

 

Balıkçı Pantolonla Bohem Stili Net Olarak Yansıt!

Bir diğer önerimiz de rahat bir kesime sahip olan balıkçı kadın pantolon modellerini kullanman olacak. Bu pantolonlar salaş giyim tarzını son derece net bir şekilde yansıtıyor. Hem rahat kesimi hem de giyildiğinde dökümlü ve bohem görünmesi zahmetsiz kombin hazırlamak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Önerimiz ise renk seçimini camel yönünde yapman olacak çünkü camel, bu kışa damgasını vurmaya hazırlanan renklerin başında geliyor. Bir de salaş kesim bir pantolonda bu renk kullanıldığında ortaya göz kamaştıran, çarpıcı ve harika bir şıklık çıkıyor.

Rahat Kesim Desenli Kadın Balıkçı

 

Mini Elbiseyle Zarafetini Vurgula!

 

Mini etek boyuna sahip elbise modellerinden vazgeçemeyenleri de unutmadık. Mini kışlık otantik elbise modeli önerimiz de var ve bu elbiseyi hem iş hayatında hem de sosyal yaşantıda kullanmak mümkün olabilir. Elbisenin ön plana çıkan özelliği ise hırka, ceket, fular gibi pek çok farklı parça ile bir arada kullanmaya uygun olması! Haliyle tarzını yansıtırken kombinine kişisel detaylar eklemek isterseniz mini otantik elbiseden daha iyi bir seçenek bulamazsın.

 

Çiçek Desenli Elbiseler Bir Harika!

Bildiğin gibi floral desenler altın çağını yaşıyor ve popülerliği kolay kolay elden bırakmayacak gibi görünüyor. Bu nedenle önerilerimiz arasına çiçek desenli ve dantel detaylı kışlık bohem elbise modelini de ekledik. Bu benzersiz tasarım üzerindeki desenlerle zarif ve çarpıcı bir duruş sergilemeyi sağlarken aynı zamanda rahatlığı da bambaşka bir boyutta yaşamaya olanak tanıyor. Mini etek boyuna sahip olması, çeşitli aksesuarlar ile bir arada kullanılabilmesi gibi detaylar da dikkat çekiyor. Ayrıca günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilecek bir parça olduğu aşikar. Hemen sipariş vererek bu özel parçaya sen de sahip olabilirsin. Çiçek desenli elbiseler her dönemde en çok tercih edilen parçalardan biri oluyor. Çünkü floral desenlerin kendine has bir zarafeti ve çekiciliği bulunuyor.

Uzun Kollu Salaş Kısa Elbise

 

Bu Kış Elbise Konforundan Vazgeçmeyin!

Ön bölümünde bulunan zarif düğmeler, küçük desenler ve rahat kesimi ile beğeni toplayan etnik elbise kışlık olarak güvenle kullanılabilecek bir tasarım! Bu kış elbise konforunda vazgeçmek istemiyorsanız rahat kesim elbiselerle şıklığını vurgulayabilirsin. Kemerli olarak kullanılabilecek modeller ise elbise konforuna bambaşka bir şıklık kazandırıyor. Uzun kollu olması ise kış mevsiminde rahatlıkla tercih edilmesini beraberinde getiriyor. V yaka kesimi, elbise modelinin konforlu bir şekilde kullanılmasını güçlendiren detaylardan biri! Konforlu ve bir o kadar da zarif görünen elbiseler kadınlar için her daim en cazip seçenektir. Bu özel elbiseleri en uygun fiyatla satın alman için de online sipariş sitemize uğrayabilirsin.

Otantik giyim tarzına uygun olan parçaları kullanırken aksesuarlar ile bu kıyafetleri tamamlamaya çalışmalısın. Çünkü mevcut giyim tarzları arasında aksesuar kullanımına en uygun olan etnik giyim stilidir. Bu nedenle özellikle elbise modellerini olabildiğince otantik giyim stiline uygun aksesuarlar ile buluşturmaya çalışmalısın. Aksesuarlar ile bir arada kullanılabilecek onlarca parça Clandestino’da!

← Eski Yazılar Yeni Yazılar →

ClandestinoBlog

RSS
Bohem Pantolon Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Bohem Pantolon Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Rahatlık ve özgürlük ruhunu yansıtan bohem erkek pantolonlar, geleneksel pantolon anlayışını modern ve yenilikçi bir tarzla birleştirir. Bu pantolonlar, genellikle geniş kesimli ve renkli desenlere...

Devamını Oku
Tulumla Bohem Tarzı Günlük Kıyafetlere Nasıl Dahil Edersiniz?

Tulumla Bohem Tarzı Günlük Kıyafetlere Nasıl Dahil Edersiniz?

Tulumlar, rahatlık ve şıklığı bir araya getiren benzersiz parçalardır. Özellikle bohem tulum, otantik tulum ve şık tulum modelleri, günlük kıyafetlerinize farklı bir hava katabilir. Peki,...

Devamını Oku